Mercedes Piqueras m'explica que va fer un crus de decoració nadalenca basada principalment en la forma de viure country americà, on les corones de palla i branques, botons solts, flors seques, pinyes, teles i puntilles... tenen un protagonisme únic.
L'any passat va estar fent un curs de monitora de menjador i va voler traslladar els seus coneixements als xiquets, tot adaptat al seu món. Va fer unes quantes i el resultat és espectacular. El seu menjador lluirà ben bonic!
Aquestes són les mostres que ella els porta per a que tinguen una orientació. Segur que ens serveixen, veritat?
GARLANDA VERDA DE GRÈVOL
Tallar un tros de paper d'embalar de 80cm. de llarg.
Cargolar des de la meitat cap als extrems en sentits contraris.
Unir els dos extrems amb cel·lofana.
Fer un tovalló verd a tires de 1cm. d'ample i embolicar tota la corona, agarrant un poc de cel·lo del final d'un tros i del principi de l'altre.
Un altre tovalló verd es retalla a tires de 1cm. i també es fan trossos de 3cm. S'unta la corona amb pegament de barra i es van posant els trossos en creu, fins cobrir tota la superfície.
Finalment, es fan nucs amb llana roja nugats per darrere. No cal retallar les restes perquè també decoren.
FLOR DE PASQUA
Fer un cercle en un cartró del grandària d'un got.
En un tovalló roig dibuixar una fulla gran per cada punta i una fulla menuda per cada part plana.
Retallar fulles ben grans en un tovalló verd.
Aplicar pegament de barra al cartró i enganxar 4 fulles verdes.
Separar les capes del tovalló roig i anar enganxant-les d'una en una, girant en cada capa un poc en el sentit de les agulles del rellotge i arrugant un poc pel centre.
Per últim, passar un tros de llana groga amb un punxó i fer diversos nucs per a que pareguen els estams.
GARLANDES VARIADES
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada