26 de novembre 2011

Cançó: El pingüí

Anna Lucini s'inicia com a col·laboradora d'aquest bloc presentant-nos una de les seues cançons:

Hola,

Soc l'Anna, ja fa bastant de temps que us segueixo i que sóc una bona consumidora de les Idees Magistrals que compartiu tots vosaltres.

M'agradaria participar-hi ja que si puc donar un cop de mà em sentiré que participo i dono allò que rebo.

Sóc compositora de cançons infantils, senzillament perquè m'agraden els infants i la música. Les meves cançons són aquelles que he anat trobant la necessitat de fer quan dono classes els nens i nenes.

T'envio una cançó que parla d'un pingüí, ara que vindrà l'hivern és ideal per treballar-la. No surto cantant perquè no sé com fer-ho. Tens la partitura i l'arrenjament, a la música hi ha 4 compassos d'introducció.

Espero que t'agradi.

Anna

A mi m'ha encantat, espere que a vosaltres també ^_^

5 comentaris:

Èlia ha dit...

Hola!! L'entonació de la cançó.. quina seria? Doncs ho he intentat a través de la partitura, però no estic gens segura...

Èlia ha dit...

Gràcies!!!!

Estrella Vilar ha dit...

Hola Èlia, al final de l'entrada on diu "descarrega l'arrenjament" pots escoltar l'entonació. El piano és qui fa la melodia de la lletra.

Gemma Cunillera ha dit...

Hola Estrella,

M'agrada molt la cançó del pingüí i voldria descarregar-me l'arrenjament de la cançó. He provat de fer-ho a l'entrada que dius però encara que em faci usuària del box no he trobat la seva ubicació. Que la podries penjar aquí al blogger o enviar-me-la per mail? Gràcies

dac792000@yahoo.es

Gemma

Estrella Vilar ha dit...

Hola Gemma,
quan entres a l'enllaç, hi ha un botó a la part superior dreta per descarregar la cançó. No es necessari fer-te usuària. Torna-ho a provar i si el problema continua persistint, explica què és el que et passa i intentaré solucionar-ho.

Sort!