05 de març 2011

Celebracions i canvis!

Sí, estem de celebracions. I per partida doble!

Des d'ací vull agrair enormement el suport rebut durant aquest temps a tots els seguidors i visitants. Espere que tot continue com fins ara!

Com no podia ser d'altra manera, per celebrar-ho he decidit canviar el look del bloc. Així que ja podem dir adéu a l'antiga imatge:

I donar la benvinguda als nous canvis, que com podeu apreciar són els següents:
  1. Canvi de plantilla intentant respectar l'essència estètica de l'antiga.
  2. Capçalera "nova". He recuperat la primera que va tindre el bloc.
  3. Remodelació de les columnes i els seus continguts. He eliminat algunes seccions per fer més comprensible la lectura i visualització.
  4. Creació de pàgines. A la part superior del bloc podeu trobar pestanyes en les quals hi ha alguns dels continguts eliminats a les columnes, com són els contes en làmines, altres espais, premis, enllaços i altres blocs.
  5. Creacio d'una secció per als col·laboradors d'aquest bloc. Cada vegada més sovint hi ha gent que m'envia els seus propis recursos per a que les publique, així que he decidit donar-los un espai com agraiment. Podeu trobar el llistat a la columna, després de la bústia de noves idees (si he oblidat afegir algun, disculpeu-me i aviseu-me).
Per acabar, dir que he creat una enquesta per valorar el resultat del canvi de disseny (la podeu trobar a la part superior de la columna). Així mateix, si voleu explicar les vostres impressions d'alguna cosa en concret que us agrade o que es deuria modificar, també ho podeu fer mitjançant un comentari en aquesta entrada. Espere les vostres opinions. Moltes gràcies!

BENVINGUTS A UNA NOVA ETAPA MAGISTRAL!

5 comentaris:

Diana ha dit...

M'agrada molt!!! Els canvis sempre van be, acomodar-se és lo que no s'ha de fer així que felicitats per partida triple!!!!!!

Verónica ha dit...

¡Te ha quedado genial! ¿Seguro que no puedes presentarlo a EduBlogs 2011? ¡Volverías a ganar!. Jajajajaja, ya sé que no es posible, entre otros motivos, porque formas parte del jurado.
¡Enhorabuena por todo!

LaTuDón ha dit...

Ei!! Esta xulissim!!
La veritat que li dona molta alegria al bloc!!!

Enhorabona per tot!!

Bessets

Laura ha dit...

Què guapo! Mola molt! I... guaaaauuuu!!!! Enhorabona per les visites! Ets una crack!
Una abraçada!

Estrella ha dit...

Mil gràcies!! o millor dit dos mil gràcies!!! ;)