22 d’abril 2012

Roses amb material reciclat

La nostra artista Mercedes Piqueras m'ha enviat una proposta per fer roses amb material reciclat. Queden molt realistes!

Material necessari:
Càpsules de café nespresso
Paper higiènic roig
Pintura verda
Pals de broquetes
Pistola de cola calenta
Procés d'elaboració:
1. Tallar troços de paper de 4 en 4. Doblegar-los cap a la meitat com es veu a la foto. Passar els pals per les càpsules de nespresso.
2. Embolicar el paper utilitzant el pal com a base. La part que no és doble sobra per posar-la dins la càpsula (podem donar-li més volum quan estem a la meitat del paper, pegant-li la volta i tornant cap enrere). Quan ja ho tenim tot embolicat, posem un poc de silicona calenta dins la càpsula i enganxem la rosa fent pressió.
3. Pintar de verd el pal.
4. Lluir un ram de roses preciós!

Actualització 23/4/12: Així és com Mercedes ha arreglat les roses per lluir-les a l'entrada de l'escola bressol. Amb uns tests, espuma per col·locar flors, embolicada amb paper de seda verd i enganxada amb silicona per a que els xiquets no les puguen traure... queden perfectes!

3 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Molt boniques i originals! Una bona manera de reciclar el material. Gràcies! Una abraçada.

nuria cardona sanchez ha dit...

on podem troba el paper igenic varmell

Estrella Vilar ha dit...

Hola Nuria,

segons Mercedes aquest paper de colors es pot trobar a "BadeBaño" (http://www.badebanyo.com/es/papel-wc/559-papel-higienico-pack-6-unids-azul.html) i a vegades també a "Alcampo".

També he fet una cerca a internet i pareix que es pot comprar a la web de la marca: http://www.myrenova.com/es/p/4/papel-higienico-rojo

Espere que el pugues aconseguir!