08 de desembre 2011

Calendari d'advent per al bloc

Aquesta és una troballa d'Àngels de "R@cons de colors": un calendari d'advent per posar als blocs. Aquesta aplicació està en anglés però és molt intuïtiva i els jocs són molt facilets. Segurs que als nostres alumnes els agrada jugar i vore'l en els seus blocs d'escola.
Per posar-lo, només heu de copiar el següent codi (recordeu que podeu modificar el tamany canviant el height i el width):

10 comentaris:

Blanca ha dit...

muy buena idea.bss.

Mireia ha dit...

molt maco. me'l deixes per als meus nens i nenes de la classe??
gràcies

Estrella ha dit...

Mireia, clar que sí! Per això està!!

Belén ha dit...

Chulísimo. A mis alumnos de 1º y 2º de primaria también les va a encantar. Gracias por compartir.

Anònim ha dit...

El calendari i els jocs són molt xulis , però no puc copiar el codi, com es fa? help...
moltes gràcies
Anna

Estrella ha dit...

Hola Anna,
has d'escriure-ho manualment al html perquè el codi està penjat com a imatge, no és text, entens?

Anna ha dit...

Mil gràcies ,Estrella, tan fàcil i evident i jo intentant copiar... elp posaré al bloc de l' escola , els nens els agradarà molt.

Sandra ha dit...

Hola! està molt xulo. Moltes gràcies! lo que jo no consegueixo és fer-ho més gran. He intentat canviar el número que posa al costat de heigh i width i no es canvia!

Estrella ha dit...

Doncs jo sí que vaig poder canviar-ho! Has d'escriure el codi i quan vas a escriure el heigh i el width, escrius un altre número. És molt senzill!

Estrella ha dit...

Sandra, he vist el teu bloc. Igual no pots modificar-ho pel lloc que has triat en posar el calendari. Potser que aquest espai tinga un tamany preestablert i per això no ho pots canviar. Prova a posar-lo en un altre lloc, a veure si es veu més gran.