14 de novembre 2010

Pensant en nadal...

Fa uns dies Eva Belda preguntava a través del mur del facebook si coneixíem alguna nadala poc religiosa. La casualitat va ser que jo també estava buscant-ne perquè he de preparar el festival de nadal d'infantil. I bé, gràcies a unes quantes persones hem fet un xicotet recull que pot ser interessant.

Per un costat, la mateixa Eva em recomana una cançò molt divertida que pot estar xula per cantar-la amb coreografia estil rock&roll:

AXUS, JESÚS!


Per un altre costat, una molt bona amiga, Núria, m'ha recomanat aquesta altra. És molt bonica, encara que un poc difícil per fer-la amb els xiquets menuts. Però és ideal per als mestres!I clar, també podem tindre en compte que hi ha molts cd's de nadales al mercat. Com ens comenta Esther Vallvé, Les 3 bessones tenen un on hi ha una cançò també molt alegre:

LES JOGUINES


Us deixe unes recomanacions de cd's d'on podeu extraure altres nadales:


Per cert, aquesta nadala de la Dàmaris també és molt bonica:

3 comentaris:

Mestra Eva ha dit...

Gràcies per aquestes aportacions la veritat pense que anem tots/es buscant el mateix hi ha una que tambe està molt bé però és en castella "Navidad rock". Jo el que solc fer és buscar al youtube hi ha de tot i la veritat dona idees que no venen mal!!
Gràcies per tantes i tantes aportacions que ens ajuden a millorar la nostra tasca docent. Besets!!

Mª Elena Ribis ha dit...

voldria saber on has trobat la cançó "axus, jesús! Moltes gracies

Estrella ha dit...

Hola Eva, gràcies a tu per les teues paraules! Jo també busque moltes vegades al youtube. T'ajuda molt a l'hora de muntar una xicoteta coreo per a les cançons.

Mª Elena, me la van enviar al mail. Si la necessites, envia'm un correu a ideesmagistrals@gmail.com i te la faré arribar, ok?