08 de gener 2009

Algunes manualitats

Moltes idees per fer manualitats amb els xiquets/es. Les ha realitzat Belén. Moltes gràcies per la teua aportació, cunyà!

Depenent de la dificultat de la manualitat, es pot fer a un curs o a un altre. Si voleu saber com s'ha fet alguna d'elles i quin material s'ha gastat, podeu comentar-me-ho en aquesta entrada. Us respondré encantada amb l'ajuda de l'artista.

Feu clic a les fotografies per vore-les més grans i observar els detalls.

Vaca-llibreta

Caixa i angelet

Lleó-portallapis

Gorra i funda-estoig

Marc de fotos i senyals (per una cara està sà, per l'altra malalt). També es poden fer senyals per a altres coses, com per al lavabo: lliure-ocupat.

Portatisores i joc d'efecte òptic (mirar el vídeo).

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!

M'ha cridat molt l'atenció el joc d'efecte òptic.
Treballo amb nens i m'encantaria que me'n puguessiu descriure la dificultat i els passos a seguir per poder-lo realitzar.

Moltes gràcies!

sara ha dit...

A mí també em pareix molt interessant el joc d'efecte òptic.
Cóm és fa?

Estrella ha dit...

Sí, boníssima pregunta!! Fa un parell d'anys que vaig publicar aquesta entrada i clar, en aquell moment la meua cunyada m'ho va explicar, cosa que ara no recorde... Quan parle en ella, li ho preguntaré i us contestaré el més prompte possible, ok?
Gràcies per la vostra paciència.

Anònim ha dit...

No se xq no es poblica el comentari,a veure si es publica aquet.
Hola: Jo estic fen un curs de monitora infantil i juvenil,i ara estic fen practiques en una escola,amb alumnes de 4 anys.Necesito una manualitat,per a 20 nens aprox.La manualitat de la vaca ma encantat,i em sembla q ho podran fer la mar de be,pinten i retallen molt be.Te deixo el meu emeil x si vols contactar en mi.Gracies.

Anònim ha dit...

numarbea@hotmail.com.soc la de avans.:)

Idees Magistrals ha dit...

Hola, aquesta manualitat que preguntes és molt senzilla. El material bàsic és cartró ondulat:

- Dibuixes les diferents peces (cara, cos, potes...), les retalles i les pintes al gust.

- Una vegada sec s'enganxa tot a les tapes de la llibreta.

No té gens de complicació! L'única cosa que hauràs de fer és crear unes plantilles abans si vols que tots facen els mateix.

Anònim ha dit...

Gracies x contestarme,el comentari.Si no trobo el cartró ondulat,quina manualitat creus tu q podia fer amb nens de 4 anys,o tenen q fer ells,es per un treball,per el meu curs,per treume el titol,de monitora de lleure,o tinc q explicar com ho fan ells. tanbe monitora infantil i juvenil.Gracies x antelacio.

Idees Magistrals ha dit...

Hola de nou, el cartró el trobaràs en alguna papereria. Però també pots mirar més manualitats en aquest enllaç: http://ideesmagistrals.blogspot.com/2011/01/manualitats-krokotak.html Segur que trobes alguna que t'agrade.