05 d’octubre 2008

Avís del contingut

El material que en aquest bloc es difundeix té com a finalitat aportar i recolzar als educadors/es. Aquesta difusió es fa sense cap fi lucratiu, per això no ens fem responsables de l'ús que els lectors/es li donen.

Si algú es sent molest amb l'ús d'alguna de les imàgens, o si algú no desitja que apareguen determinades fotografies al bloc, soles ha de comunicar-ho i immediatament es retiraran les imàgens corresponents.

Així mateix, les cançons i discos postejades ací són propietat dels seus respectius autors. En aquest bloc són utilitzats únicament per a propòsits d'avaluacio i promoció i sense ànim de lucre. L'usuari, al decarregar qualsevol arxiu, es compromet a eliminar-lo en un temps no major a 24 hores. Repetim: no ens fem responsables de l'ús que aquest puga donar-li. Les cançons i discos que baixen d'aquest lloc deuen ser seues. Si els agrada, no dubten en comprar l'original.

Gràcies.

2 comentaris:

Xelo ha dit...

Bona nit,

Per baixar arxius des del Scrib demana que paguem. Igual ja ho saps però volia comentar-ho.

Sóc una fan teva m'encanta la tasca que fas.
Moltes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!

Estrella ha dit...

Hola Xelo,

no crec que et demanen que pagues. Simplement t'has de registrar per poder baixar els arxius, això és tot. Només has de seguir els passos i ja està. Si necessites ajuda, ací estic.

Ens llegim!