26 de novembre 2016

"Un hivern de colors"

Què tal? Triant i preparant les cançons per al festival de nadal? Jo també. I enguany, he fet un petit descobriment! Buscant buscant, ja que volia canviar de repertori i innovar un poc amb les nadales que solem cantar a infantil, va arribar de casualitat a les meues mans (millor dit, ulls) un nou CD de música a través d'un grup de facebook. De seguida em vaig posar en contacte amb els autors per sol·licitar-los una còpia i més informació.

"Un Hivern De Colors" és un projecte musical que neix de la mà de la cantant Anna Llopart i el productor Xavi Gonzàlez Cabré. Junts han creat un CD de 14 cançons de Nadal i hivern, escrites en català, de ritmes i estils molt diferents, on també s'inclouen les versions sense veu per a poder cantar-les.

La idea original va sorgir de la necessitat d'Anna Llopart, mestra d'educació musical, de crear nous continguts per a les seves classes. El projecte va anar creixent durant el desenvolupament amb el seu company, el pianista Xavi Gonzàlez Cabré, fins a convertir-se en un projecte discogràfic.

En aquest vídeo podeu sentir un tastet d'algunes cançons:


A l'aula hem estat escoltant-lo i als xiquets/es els encanta. Té molta varietat d'estils, hi ha cançons per a totes les edats i si fugiu de la part religiosa, és ideal. Ens ha agradat tant que hem triat 2 dels temes per representar-los: "Voldria passar un Nadal com cal" per a aquest curs i "Nadal de colors" per al que ve perquè ens costava molt triar la que més ens agradava de les 2. A més, m'he pres la llibertat de fer els cartells amb la lletra per anar treballant-la (la primera a 4 anys i la segona a 5).
Si voleu més info o contactar amb ells, podeu adreçar-se a la seua pàgina de facebook o enviar-los un mail. Estaran encantats de resoldre qualsevol dubte que tingueu.

8 comentaris:

MUSICA FONT FREDA ha dit...

M'encanten les fitxes que has preparat ! Em podries dir quin programa fas servir per fer-les?

Estrella Vilar ha dit...

Hola Musica Font Freda,
en diversos comentaris ho explique. Utilitze el powerpoint de sempre, unes bones lletres i imatges, i un poc de creativitat i imaginació. Aquest programa és molt intuïtiu i ofereix moltes possibilitats. Prova'l!

Gràcies per les teues paraules

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison ha dit...

Quina preciositat de cançons per celebrar el Nadal! Moltes gràcies per fer-nos-les descobrir així com presentar-nos els seus autors!Les fitxes de les cançons són molt maques molt bona feina!Petons!

Estrella Vilar ha dit...

Moltes gràcies Sylvie Créative, es un plaer rebre les vostres impressions!

T ha dit...

i seria possible tenir la base instrumental de nadal de colors?? m'encanta

el meu mail es tduarteadrover@gmail.com

gracies

Unknown ha dit...

Seria possible tenir la base instrumental de les cançons nadal de colors i voldria passar un Nadal com cal?
Enhorabona per la teva feina!!!

Patricia ha dit...

Hola! Jo també necessite la base instrumental de la cançó Nadal de Colors.
El meu correu és parnandis79@gmail.com

Gràcies i enhorabona epl blog!!

Anna ha dit...

Enhorabona pel blog!!

Veig que tothom està demanant les bases instruemntals... A mi també m'aniria d'allò més bé tenir la de "Voldria passar un Nadal com cal" per poder representrar-la amb els nens i nenes!

El meu mail és avallur@gmail.com

Moltes gràcies.

aNnA