26 de novembre 2016

"Un hivern de colors"

Què tal? Triant i preparant les cançons per al festival de nadal? Jo també. I enguany, he fet un petit descobriment! Buscant buscant, ja que volia canviar de repertori i innovar un poc amb les nadales que solem cantar a infantil, va arribar de casualitat a les meues mans (millor dit, ulls) un nou CD de música a través d'un grup de facebook. De seguida em vaig posar en contacte amb els autors per sol·licitar-los una còpia i més informació.

"Un Hivern De Colors" és un projecte musical que neix de la mà de la cantant Anna Llopart i el productor Xavi Gonzàlez Cabré. Junts han creat un CD de 14 cançons de Nadal i hivern, escrites en català, de ritmes i estils molt diferents, on també s'inclouen les versions sense veu per a poder cantar-les.

La idea original va sorgir de la necessitat d'Anna Llopart, mestra d'educació musical, de crear nous continguts per a les seves classes. El projecte va anar creixent durant el desenvolupament amb el seu company, el pianista Xavi Gonzàlez Cabré, fins a convertir-se en un projecte discogràfic.

En aquest vídeo podeu sentir un tastet d'algunes cançons:


A l'aula hem estat escoltant-lo i als xiquets/es els encanta. Té molta varietat d'estils, hi ha cançons per a totes les edats i si fugiu de la part religiosa, és ideal. Ens ha agradat tant que hem triat 2 dels temes per representar-los: "Voldria passar un Nadal com cal" per a aquest curs i "Nadal de colors" per al que ve perquè ens costava molt triar la que més ens agradava de les 2. A més, m'he pres la llibertat de fer els cartells amb la lletra per anar treballant-la (la primera a 4 anys i la segona a 5).
Si voleu més info o contactar amb ells, podeu adreçar-se a la seua pàgina de facebook o enviar-los un mail. Estaran encantats de resoldre qualsevol dubte que tingueu.

4 comentaris:

MUSICA FONT FREDA ha dit...

M'encanten les fitxes que has preparat ! Em podries dir quin programa fas servir per fer-les?

Estrella Vilar ha dit...

Hola Musica Font Freda,
en diversos comentaris ho explique. Utilitze el powerpoint de sempre, unes bones lletres i imatges, i un poc de creativitat i imaginació. Aquest programa és molt intuïtiu i ofereix moltes possibilitats. Prova'l!

Gràcies per les teues paraules

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison ha dit...

Quina preciositat de cançons per celebrar el Nadal! Moltes gràcies per fer-nos-les descobrir així com presentar-nos els seus autors!Les fitxes de les cançons són molt maques molt bona feina!Petons!

Estrella Vilar ha dit...

Moltes gràcies Sylvie Créative, es un plaer rebre les vostres impressions!