13 de març 2016

Projecte "Superherois": dossier

Aquest és un projecte que li tinc molta estima i ja fa temps que volia mostrar-lo. El vam fer el curs passat quan donava classe a xiquets de 5 anys. Va sorgir a causa del carnestoltes, cosa que els va motivar moltíssim per continuar treballant el tema dels SUPERHEROIS.
Primerament, us deixe el que són les fitxes que vam utilitzar per fer el dossier. Moltes idees les vaig trobar al bloc "La clase de Miren" en la seua secció del projecte, que van ser de gran ajuda. El que vaig fer va ser adaptar-les als meus alumnes i afegir-ne segons el que anàvem descobrint.

També podeu veure una mostra del dossier resultant per saber com vam treballar cada fitxa (són prou intuïtives, però si necessiteu alguna explicació més concreta, utilitzeu els comentaris per preguntar).
He de dir que darrere de cada fitxa hi ha molt de treball previ i investigació per part dels xiquets. Vam realitzar moltes activitats diferents que no es veuen reflectides en el dossier, però intentaré compartir-les en pròximes publicacions perquè considere que són treballs interessants.

4 comentaris:

Miren ha dit...

Gracias por la referencia. Os ha quedado chulísimo!! Un saludo

Ana Martinez ha dit...

Me encanta como os ha quedado. Un saludo y muy buena semana.

Anna Alonso ha dit...

Un projecte molt complert i segur que molt engrescador pels petits, enhorabona pel resultat.
Si passes per http://petitmonblogger.blogspot.com.es/2016/03/nou-regal.html trobaràs un sorpresa en agraïment a la teva feina i afany per compartir.
Tonets

Blanca Lafarga ha dit...

Me gusta, un buen trabajo.
Gracias por compartir.