01 de novembre 2014

Decoració d'espais comuns: BOSC DE LA TARDOR

Avui, aquesta entrada és molt especial per a mi perquè, a banda de que donem la benvinguda a una nova col·laboradora d'Idees Magistrals (la número 60 ni més ni menys!), també és una antiga companya de cicle i, com no, una molt bona amiga. Núria Mateo i les seues companyes han volgut compartir a través d'aquest bloc la decoració de tardor que han fet a la seua escola. Els ha quedat fantàstica! Ja poden estar ben orgulloses, sí senyor!!

Aquest any l'equip d'Educació Infantil de l'Escola Comtes de Torregrossa d'Alcarràs hem decorat el passadís creant “EL BOSC DE LA TARDOR”.
El nostre conserge, el Francisco, que sempre té de tot, havia guardat uns arbres del pati que s'havien assecat i els vàrem agafar com a punt de partida. Els grups de P3 han decorat el seu arbre amb fulles, bolets i caragols pintats amb pintura, amb ceres, enganxant gomets, amb bocins de fulles seques i amb paper de seda. També han decorat amb tots els fruits naturals de la tardor que tenien a la classe, castanyes, magranes, carabasses de tot tipus...
Els grups de P4 han fet bolets amb rotlles de paper higiènic i motlles de magdalena, caragols amb plastilina i sopa de galets, fulles seques pintades amb retoladors de colors i purpurina, i fulles amb paper de seda. També han fet una carabassa amb tires de cartolina pintada amb Playcolor i un mussol amb totes les plomes de paper punxades per ells mateixos.
Els grups de P5 han decorat el seu arbre amb fulles, ratolins, aranyes i mussols tot fet estampant les mans sucades en pintura!! També han fet uns mussols amb bosses de paper. Han finalitzat la decoració amb tots els fruits naturals de la tardor que tenien a la classe, castanyes, magranes, carabasses de tot tipus, taronges, pomes, aglans i fins i tot uns pots de melmelada que van fer l'altre dia que van anar d'excursió...
Ha quedat un bosc d'allò més bonic!!

Bonic es queda curt!! I quina il·lusió m'ha fet a mi compartir un treballet dels teus, Nurieta!! ^_^

6 comentaris:

Blanca Lafarga ha dit...

os queda un bosque muy chuli....
Un saludo

SHARITA ha dit...

Quins arbres més bonics!

Remei Gómez Gracia ha dit...

Wal·la! Però quina cosa més rebonica! M'han encantat! Quines preciositats! Enhorabona, de veritat. Un treball preciós i, segur, molt enriquidor.

Ametlla ha dit...

Quins arbres de tardor tan bonics!

Ana Martinez ha dit...

¡Qué preciosidad! Un beso.

naturline ha dit...

Es muy bonito te a quedado precioso