14 d’abril 2014

Roses de Sant Jordi

Cyra Garrido comparteix amb nosaltres les roses que han fet els seus alumnes de la USEE on treballa. No deixa mai de sorprendrem el que es pot fer amb els cartrons del paper higiènic!

Hola Estrella!! Espero que estiguis molt bé i gaudint de les vacances de Setmana Santa que tant ens mereixem. T'envio una idea de rosa reciclada molt bonica i fàcil de fer, ho hem fet amb els tubs de paper higiènic i el resultat ha sigut espectacular i molt vistós. Nosaltres hem fet imans, agulles i pinces decoratives molt originals. Esperem que t'agradi la nostra idea!!

Una abraçada!!

Actualització 15/4/14: A causa de l'èxit que han tingut aquestes roses, Cyra s'ha vist "obligada" a explicar-nos com podem fer-les. Aquest és el comentari que ha deixat en aquesta mateixa entrada:

Hola a tothom!! Gràcies per les vostres felicitacions. És una activitat molt fàcil de realitzar només cal fer un cercle en un tub de paper higiènic i dibuixar a dins una espiral que després retallarem. És molt important mullar una mica el cartró per donar flexibilitat ja que després haurem d'embolicar la rosa i que vagi agafant la forma. Després és deixar assecar i podrem pintar amb tempera o amb pintura acrílica vermella. Vinga ara us tocar fer-ho!!
Qualsevol dubte estic a la vostra disposició.
Salutacions
Cyra

6 comentaris:

Ametlla ha dit...

Això tan bonic són rotllos de paper wc? quina transformació!

Ana Martinez ha dit...

¡Qué preciosidad de rosas! Tendré que probar a hacerlas con mis alumnos. Me encantaaaaan! Un beso.

Caminem plegats ha dit...

Però quina passada !!! no pot enviat el tutorial ? són genials, genials!!!!

SHARITA ha dit...

Espectaculars!!!

Anònim ha dit...

Hola a tothom!! gràcies per les vostres felicitacions. És una activitat molt fàcil de realitzar només cal fer un cercle en un tub de paper higiènic i dibuixar a dins una espiral que després retallarem.Es molt important mullar una mica el cartró per donar flexibilitat ja que després haurem d'embolicar la rosa i que vagi agafant la forma. Després és deixar assecar i podrem pintar amb tempera o amb pintura acrilica vermella.Vinga ara us tocar fer-ho!!
Qualsevol dubte estic a la vostra disposició.
Salutacions
Cyra

Estrella Vilar ha dit...

Gràcies Cyra! He actualitzat l'entrada amb la teua explicació. Quin èxit que has tingut! Enhorabona!!