19 de març 2013

Un calendari pel papà!

Com us vaig prometre, ací teniu la manualitat que hem fet a casa per regalar al nostre papà. Com és molt despistat amb les dates importants com els aniversaris, hem fet un calendari per ajudar-lo a recordar-les:
Veieu que és molt fàcil de fer ja que la meua petitona encara no té massa habilitats, jejeje. Ella ha estampat els seus peuets amb pintura, els hem retallat i enganxat en forma de cor en la cartolina. Els cors menuts estan fet en ditades i també retallats i enganxats com la resta d'elements. Hem marcat amb estrelles grogues els aniversaris i amb liles les dates especials. I finalment, ho hem plastificat per a que estiga perfecte tot l'any!

Al pare li ha agradat molt i ja el té penjat a l'estudi! És molt gratificant vore com una cosa tan senzilla, fa tanta il·lusió, sobretot si és la teua filla qui fa el regal!!

M'agradaria felicitar des d'ací a tots els pares en aquest dia tan especial per a tots. Espere que passeu un molt bon dia i si pot ser amb la família, millor que millor!

3 comentaris:

SHARITA ha dit...

Preciós; m'apunte la idea. El nostre papà també és molt oblidadís... I t'enviem, de pas, la nostra manualitat. Els meus fills ja són més grandets... Que passeu un bon dia!

La Caseta, un lloc especial ha dit...

Hola!!!
Ens agrada molt el teu bloc i per això et volem donar un premi...passa a recollir-lo quan pugues...http://lacasetaeliastormo.blogspot.com.es/2013/03/premi-best-blog.html

Mestres d'Infantil ha dit...

Molt bona pensada!! Un calendari per recordar dates!! Aquesta idea m'agrada. segur que la faré servir en alguna ocasió, també com regal de Nadal pot funcionar.
Gràcies per compartir!!