03 de desembre 2012

Transformant una caixa en un supermercat

Sempre és una alegria comptar amb una nova col·laboradora per enriquir el bloc i aquesta vegada m'ha entusiasmat especialment pel treball que han fet: molta originalitat, creativitat i a baix cost! Silvia Mèlich en ho presenta:

Hola,
t'envio les fotografies que et vaig comentar que hem fet amb un grup de nens i nens de P.4 de l'escola Volerany de Vilanova i la Geltrú. La idea va sorgir de la rotllana parlant sobre la sortida que vam fer al mercat municipal. A la classe no tenim cuineta i vam pensar de construir un teatre o una caseta de nines per jugar. Al final van decidir que fos un supermercat, i d'una caixa de cartró ens hem anat animant i crec que ens ha quedat la mar de maca. Hem treballat, el llenguatge plàstic, el llenguatge matemàtic, el llenguatge escrit, la imaginació, el treball en equip, i un etc. de coses que crec que són molt importants. I el millor de tot és que ens ho hem passat molt bé, els infants i les mestres. Si necessites més informació m'ho dius. Hi han moltes fotos on es veuen els infants fer el supermercat, però només t'envio las que no surten ells/-es. Si les pengem al bloc de l'escola ja te les faré arribar.
Gràcies!!!
No li falta cap detall!!

Per vore el procés de creació, visiteu l'àlbum picasa:

2 comentaris:

Carme ha dit...

Molt bonica!
Nosaltres en vàrem fer una però, el cartró, va resultar massa fràgil per l'ús continuat dels 25 infants.
Ah! el gaudi en fer-la ningú ens ho pot treure!!!
Petons

Joel Artigas ha dit...

Eps!!! És la guanyadora del meu Concurs de Manualitats! Avui mateix li he fet una publicació dedicada. Quina gràcia veure que tu també en tenies una! Petonets hiperactivats. :) Muak