01 de desembre 2012

El nostre decorat per Halloween

Aquesta proposta me la va enviar Sharita a principis de novembre, així que és mea culpa que no l'haja publicat fins ara... Ho considerarem idees pel curs vinent ;)

No és una festa que m'agrade especialment, però forma part de les tradicions del Regne Unit i dels Estats Units d'Amèrica i, per tant, l'estudiem a la classe d'anglés. Per a complementar el contingut lingüístic, hem creat de primer a sisé diferents ornaments al voltant del tema. Ací us en deixe una mostra. Bon cap de setmana a tothom!!!

(Les aranyes de cartolina i càpsula nespresso les van fer els xiquets i xiquetes de primer curs, les teranyines de paper els de tercer curs, els mini-monstres amb taps de plàstic els de segon curs, la carabassa de filigrana els de quart curs, el póster de la tradició del "Dia de los Muertos" i les calaveres de sucre els de cinqué i la història de por "Noises in the library" i els mussols amb cartrons de paper higiènic els de 6é. A més, molts xiquets i xiquetes van anar portant coses fetes a casa i ho vam col·locar tot al replà de l'escala de primària.)

4 comentaris:

Dani Morte ha dit...

Hola Estrella,

Un dia vaig trobar aquest article..

http://www.inh.cat/articles/La-nit-de-la-carbassa-es-tambe-una-festa-catalana

potser halloween és més català del que pensem..

Anònim ha dit...

Hola donar las gràcies al noi que ha posat lo de la nit de la carbassa.

Joel Artigas ha dit...

Molt booo aquest super decorat. Gràcies per comparir-ho! :) Segur que els més petits s'ho van passar genial fent-ne la seva elaboració. Petoooons

Idees Magistrals ha dit...

Guau, Dani!! Molt bona aportació!!! Ha sigut molt interessant llegir aquest article. El recomane a tothom. S'hem de documentar més! ^_^