07 de novembre 2012

Un munt de festes i tradicions

Aina Galín del bloc "Un món de colors" és una gran seguidora d'aquest bloc i m'escriu per donar-nos a conèixer una nova web que ha posat en funcionament. Es tracta d'un lloc on estaran recollides totes les festes i tradicions catalanes i no catalanes amb un munt de recursos i activitats per treballar-les. I parle en futur perquè encara està en construcció i hem de tindre un poc de paciència si no trobem el que busquem. Podeu ajudar enviant les vostres idees i propostes a agalin@xtec.cat. Amb aquesta web podem aconseguir entre tots tindre una base de dades sobre les tradicions molt completa!

Pense que és una idea genial, he estat visitant la pàgina i hi ha molta informació. Els recursos estan classificats per estacions de l'any on cada una té diverses categories:
Heu de saber que, a més, dins de cada una també hi han altres subpàgines amb els diferents recursos. Us anime a visitar aquesta web i perdre-vos una estoneta. I ja sabeu, si us agrada i voleu participar, no dubteu en enviar el que vulgueu a l'adreça que he comentat anteriorment.

Des d'ací vull felicitar a Aina i a les seues companyes per aquest gran projecte que estan portant a terme. Enhorabona i endavant!

3 comentaris:

Ametlla ha dit...

Vaig a mirar el blog.
salutacions

Carme ha dit...

Un gran recurs. Me l'apunto!!!
Besitos

Joel Artigas ha dit...

Uo! Quina bona idea. Després li farem una visita. GRàcies per compartir-ho. Muaak.