08 de novembre 2012

Murals de tardor 2012

Mercedes Piqueras, la nostra muralista particular, ens envia les seues últimes creacions.

La Castanyera ha arribat a l'Escola Bressol "La marieta" (mentre, em queden dues sorpreses de la TARDOR que ja et faré arribar).

La Castanyera del 2012 està basada en el conte de "La Castanyera" de l'Editorial Baula, el text de la qual és d'Elena Ferro i les il·lustracions preciosíssimes van a càrrec de SUBI, pseudònim de l'il·lustrador català nascut a Manresa anomenat Joan Subirana Queralt.
Com tu ja saps, en els murals que confeccione m'agrada incloure detalls que ressalten del dibuix natural, i que siguen un afegit per a experimentació dels xiquets, tant visual com tàctil.

Detall de les fulles de l'abre
 Detall de la castanyera
Després, al final del llibre estan les cançons relacionades amb aquesta tradicional festa catalana, i una vegada més és un dels meus murals verticals, amb algun toc de fruits de la tardor.
Com a novetat, he fet dues variants del famós ametler que es pintava amb el cul de la botella del refresc, només que jo he inclòs FUNDES DE PAPER DE LES MAGDALENES MARRÓ XOCOLATA (100 valen 50 cèntims) farcits de paper de seda roig i l'altre amb un to marró daurat.
 Detall de l'arbre roig
   Detall de l'arbre daurat
I per a acabar, un d'aquells dibuixos de la xarxa, on les mestres crearan un raconet de fotos gracioses dels xiquets per a que els papis gaudisquen.
Un petó per a tots!!!!

7 comentaris:

Caminem plegats ha dit...

Ostras !! quins arbres més xulos!!! m'agraden molt!

Ametlla ha dit...

Els arbres són fantàstics. Molt visuals.
Salutacions

Carme ha dit...

Coincideixo amb els comentaris anteriors, uns arbres molt creatius!
Besets
Ah! Estrella has pensat treure la demostració robòtica :D, amb la meva presbicia cada vegada em costa més veure aquest embolic de lletres!
Gracies per la paciència!

Idees Magistrals ha dit...

Els teus desitjos són ordres per a mi!! Ara provaré de llevar-ho!

Joel Artigas ha dit...

Uauuuu! Magnífic. Mare meva quins artistes. Els ha quedat preciós. Salut! :)

Idees Magistrals ha dit...

Hola de nou, Carme!
He tingut que tornar a posar la verificació de paraula perquè m'han començat a arribar un munt de comentaris spam molt desagradables (tots els dies un parell mínim) i la veritat és que és molt molest.
Ho sent molt...

Anònim ha dit...

Que maco tot! El darrer arbre m'ha agradat molt! El tindré en compte per la propera Tardor!!! :)