06 de setembre 2012

Un homenatge als mestres

Com sabeu tinc un munt de mails acumulats i com ara tinc temps de sobra (d'ací uns dies no en tindré tant, jeje) volia posar al dia la meua bústia.

Mercedes Piqueras em va enviar durant l'estiu uns altres murals fets per ella mateixa per desitjar unes bones vacances tant als xiquets com als mestres. És una bona activitat per acomiadar el curs o bé podem agafar la idea per a altres estacions de l'any.

Bé, aquests murals que he fet en el mes de juliol, tan refrescants i amb olor a mar salada, han sigut els primers en els quals, si bé els xiquets no deixen de ser l'eix principal de la vostra vida com a educadors, els i les mestres també han tingut el seu trosset de protagonisme.

Per a açò he ideat un mural, on unes nines retallables han pres personalitat i els he adjudicat el nom de cada mestre/a. I fins i tot jo he tingut un raconet. Cadascun tenia semblança amb el seu ninot retallable.
(A mi se m'ocurreix també afegir la cara de cadascun amb format foto,
com ho fem a voltes en les orles.)

Després, el segon mural, està centrat en el temps d'estiu dels xiquets. La importància de les relacions familiars, que els xiquets a voltes suporten dures jornades en l'escola bressol, mentre els pares treballem. Per això ells també mereixen unes vacances.
El mural vertical conté la cançó infantil del color Blau, un reforç musical divertit.
Espere que us agrade, perquè aquest homenatge és extensiu a tots/es els/les que dediqueu la vostra existència a EDUCAR als nostres fills.

Petons i bon estiu!!!!
Moltes gràcies Mercedes! I què bé ens ho hem passat, veritat?

4 comentaris:

Carme ha dit...

És una bona idea fer murals per acomiadar-se.
A l'escola es fan el mes de setembre per donar la benviguda a tothom i els fan "durar" fins la Castanyada, ja sabeu la feina que hi ha als centres... :D
Gràcies a la Mercedes per compartir aquest recurs.
Una abraçada!

Idees Magistrals ha dit...

Sí, també ho havia pensat, però no sé perquè no ho he posat... Un despiste. Gràcies per comentar la idea!

Marisol ha dit...

Hola Estrella, idees magistrals son las que trobem al teu bloc!!! gràcies per compartir-les, et segueixo!

Joel Artigas ha dit...

Uns murals preciosos Estrella!!! Al·lucinants. Petonets.