16 de juny 2012

Decoracions aquàtiques

Mercedes Piqueras ens torna a enviar els seus murals, aquesta vegada són per decorar l'escola cara a l'estiu:

Hola Estrella,

aquesta idea està treta d'una altra col·laboradora d'Idees Magistrals, que va posar una foto d'uns peixos fets amb globus.
Jo he amplificat la idea base, afegint meduses i polps fets amb llana, esponges de bany i globus com veuràs per les fotos.
També he volgut fer una espècie de MUSEU DEL MAR, on es barregen imatges de vaixells, pescadors, o peixos amb poemes com el de Rafael Alberti i cançons infantils com "había una vez un barquito chiquitito".
Per a fer aquesta espècie d'ona marina amb escuma blanca he utilitzat una brotxa redona la qual he "malfet" abans de pintar, així els pèls perden la seua gràcia i la brotxa queda com a oberta. En la paleta de pintar tenia els 3 colors que he utilitzat, dos tons de blau i el blanc. Així, segons anava pintant, banyava la brotxa al meu antull, per a crear aquest efecte d'ones del mar.
Després, en un altre racó he posat un cartell vertical on està la cançó estrella "peix peixet de la canya, de la canya...." i hem posat més peixos globus i una canya de pescar que he trobat en un "TOT100". En la part de baix, unes algues perquè els xiquets puguen tocar la suavitat del feltre verd.
I un polp amb una explosió de colors.
Quin munt d'idees! A mi m'han encantat els polps i les meduses! I les algues per tocar? Genials!!

4 comentaris:

Miren ha dit...

Ha quedado genial, qué bonito. Toda una obra de arte

Joel Artigas ha dit...

Uauuu! Mare meva, però és que no para... Són "super" boniques les idees que té! Gràcies per compartir-ho. Una abraçada ben forta.

Marieta ha dit...

genials!!! m'agraden molt!! sobretot el fet que hagis reutilitzat materials per fer-los!

petonets

lamaryeta.blogspot.com

Piecitos Nanos ha dit...

entra en Piecitos Nanos! te espera una sorpresa1 espero que te guste!un saludo