28 de maig 2012

Les rutines del matí amb PDI

Aquesta és una bona proposta de dues companyes, Lidia i Muntsa, per passar llista, posar la data i dir quin temps fa com fem sempre al matí. Són mestres de l'Escola Catalunya de Sant Adrià de Besòs i han elaborat aquest material per PDI (basat en el de Santillana).
Disposem d'un exemple amb lletra lligada i de pal, i també de la plantilla. Així podem utilitzar-lo per P3, P4 i P5 i també adaptar-lo a les nostres necessitats.
Recordeu que una vegada descarregat el podem modificar com vulguem: canviar el format, la lletra, afegir cançons, les fotos dels alumnes, etc.
A continuació podeu clicar als enllaços per descarregar aquest material:

Dir-vos que podeu visualitzar i fer servir els arxius amb la versió online del Smart Notebook, si no disposeu d'aquest programa al vostre ordinador.

3 comentaris:

Carme ha dit...

Fantàstic recurs!

Anònim ha dit...

Genial idea la d'aquestes dues mestres...Als nens els agrada moltíssim. Des d'aquí les anime a que envien altres feines. Felicitats per la vostra feina com a mestres i persones. Nerea

Joel Artigas ha dit...

Si es que no paren aquest parell, no? Què bé! Que segueixi així. Fantàstic aquesta hiperactivitat de generar recursos! Abraçada.