06 d’abril 2012

Recollint roses de Sant Jordi

Núria Laspeñas em va fer una proposta interessant a través del mur de facebook:

hola bones que tal? com van les vacances??
Escolta tinc una proposta... que et semblaria que féssim un recull de roses de sant Jordi. Ja que s'acosta el dia i jo personalment, però suposo que també altres company@s, estem cansats de fer sempre el mateix model...
La idea seria proposar models de roses de sant jordi i si voleu també qualsevol altre manualitat relacionada amb aquest tema. Què et sembla? T'ho dic a tu pq tens més seguidors que jo, i així en pots fer molta més difusió.
Espero que estigueu interessades amb la proposta!
Salutacions cordials... sempre nens!

Parlant parlant, hem decidit fer una graella al googledocs on tots i totes puguem participar aportant les nostres creacions o enllaços, vídeos... que trobem per internet. De moment, recullirem només ROSES. Vorem com funciona la iniciativa i si tot va bé, finalment crearem un symbaloo amb tots els enllaços per facilitar l'accés a les diferents manualitats.

El procés per participar és senzill: només heu d'omplir aquest formulari i aniran apareixent automàticament els enllaços al document final (què és la graella que haveu vist abans, podeu anar consultant-la per no repetir enllaços).


Si us ha agradat aquest tipus d'iniciativa col·laborativa on tots podem treure partit per a les nostres aules i aconseguim molts enllaços, també farem una altra graella amb altres manualitats de Sant Jordi on NO hi hagen roses, com dracs, targetes, punts de llibre, etc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla una idea fenomenal!!!

Immaculada ha dit...

Em sembla fantastic aquesta aportació!