29 d’abril 2012

Premi especial "Tinc hiperactivitat 2.0"

Ja fa temps que treballem juntes i el nostre grau de hiperactivitat és cada vegada més alt. Hem estat observant que hi ha molta gent hiperactiva per l’univers blocaire, per això hem volgut crear aquest reconeixement hiperactiu.
REQUISITS PER SER UN BLOC AMB HIPERACTIVITAT 2.0:
  • Estar sempre actualitzat.
  • Oferir recursos i idees per a la tasca diària.
  • Utilitzar moltes eines 2.0.
  • COMPARTIR i ajudar a resoldre les demandes dels seguidors desinteressadament.
Aquest premi s’ha d’assignar a un únic bloc, realitzant una cadena de blocs hiperactius; qui reba aquest premi, ha de passar-li la hiperactivitat a un altre bloc i penjar a la barra lateral la icona del premi. Nosaltres anirem elaborant un llistat de blocs amb hiperactivitat 2.0. Si el bloc premiat vol incloure’s en ell, només ha de deixar un comentari en aquesta entrada que estarà publicada en els tres blocs hiperactius 2.0 (Idees magistrals, Ses meves feinetes o El racó de l’infant).

Des d’aquest bloc, m’agradaria reconèixer la seua feina a Joel Artigas perquè sense dubte el seu bloc "Educació i les TIC" té molta hiperactivitat 2.0! Enhorabona!

Esperem els vostres comentaris!

L’equip del “Racó de ses nostres idees 2.0”

4 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Moltes, moltes, moltíssimes gràcies!!! Quina il·lusió aquest PREMI. Aquesta sí que no me l'esperava. Si es que teniu uns cops amagats... jajjajja! Ara en faré difusió. Hauré de pensar bé a qui li envio...mmmm...

Petonets enormes hiperactivadíssims!!!! Muak a les tres. :)

Trinidad Martinez ha dit...

En ENSEÑANDO Y APRENDIENDO celebramos 500.000 visitas, pasa a recoger nuestro sello y a conocer al artista que nos ha ayudado a hacerlo.
http://mariposasdecoloresamalia.blogspot.com.es/2012/05/celebrando-mas-de-500000-visitas-con.html

QUADRATS RODONS ha dit...

Hola!!!!
M´han donat del vostre premi d´Hiperativitat 2.0!!!
M´ha fet moltíssima il.lusió.
Salutacions

Montse
www.quadratsrodons.blogspot.com

Idees Magistrals ha dit...

Hola Montse,
m'alegre molt que te l'hagen donat! Em podries enllaçar la teua entrada del premi per saber qui te l'envia?? És que no la trobe al teu bloc... Així t'afegiré al llistat de blocs hiperactius que estem fent ;)