18 d’abril 2012

Els SYMBALOOS arriben al Racó de Ses Nostres Idees 2.0

Últimament hem anat descobrint aquesta eina per recollir enllaços: el symbaloo. Àngels del bloc “R@cons de colors” va ser la primera que va mostrar com podíem treure-li partit en el nostre àmbit. Ens va agradar tant a l’equip del Racó de Ses Nostres Idees 2.0 que hem començat a crear-ne d’altres per afegir-los a la pàgina. I pel camí ens hem trobat a Joel Artigas del bloc “Educació i les TIC” que amb el seu entusiasme i la seua col·laboració ens ha ajudat a completar aquesta tasca.

Així és com finalment hem creat una pestanya nova a la nostra pàgina de recursos: “SYMBALOOS”. En ella trobareu els que ja hem creat: dites per infantil, abecedaris, recursos per pasqua, primavera, recursos TIC per EI, recursos TIC per EP; i també el de Sant Jordi que va fer Àngels.
Clica la imatges per accedir a la resta de symbaloos

L’objectiu és anar afegint-ne més conforme anem creant-ne i, com no, comptar amb vosaltres per anar enriquint aquesta nova secció. Si us animeu a fer els vostres propis symbaloos i els voleu compartir amb aquesta petita comunitat virtual, només heu d’enviar-los al nostre correu electrònic: hiperactives20@gmail.com; joelart7@gmail.com.

7 comentaris:

Blanca ha dit...

Una idea genial, yo estoy en proceso de creación. Gràcies. Petons, Estrella.

Muntanyes de sorra fina ha dit...

M'ha fet il·lusió veure'm a les dites per infantil!
Gràcies per enllaçar-me.

Nerea

Magda ha dit...

Estrella una idea fantàstica.
A més formeu un molt bon equip, els 4 hiperactius de la xarxa jajajjajaaj.
Els symbaloos són una eina molt útil ja que tant sols amb un clic tens un munt de recursos.
Una iniciativa genial!!!!
Petonets!!!!

Sonia ha dit...

Fantàstic! Molt bona iniciativa i sobretot, enhorabona per la gran feina que feu! Gràcies! Sols queda que tots els que us seguim ens animem a compartir i fer els nostres propis symbaloos!

Idees Magistrals ha dit...

Sí, només falta això! Que compartiu els vostres symbaloos, seria un gran recull!! Nosaltres ja tenim en ment fer més, jeje

Gràcies a totes pels vostres comentaris i Nerea, no podies faltar!!

Miren ha dit...

Buena suerte en este nuevo proyecto, cada día está más completo vuestro "Racó". un saludo

CRISTINA ha dit...

Fabulós el recull de symbaloos, gràcies per compartir, he fet un enllaç al meu blog on tant pares com mestres els aprofitarem al màxim.
Una abraçada als 4 hiperactius.
Besets des de el racó de titina.