27 de març 2012

Làmines d'ús lliure per pintar

M'acabe de donar compte que tinc un mail des de gener que encara no he publicat! No sé que ha passat... Es veu que el vaig saltar o alguna cosa d'aquestes que no saps ni que has fet... Però bé, és molt interessant perquè és un material d'ús lliure pels centres educatius (totalment gratuït) creat per Jou Ramírez, dibuixant de Cartes Catalanes.
Hola, bon dia: 
Sóc en Jou, el dibuixant de les Cartes Catalanes. Potser podries fer una ullada al següent enllaç: http://www.cartescatalanes.com/dibuixets.htm

Es tracta d'arxius pdf amb làmines infantils per a colorejar d'ús lliure per a centres educatius i lúdics infantils. Si t'agraden o les trobes interessants... les podries recomanar en el teu web? 

Anirem actualitzant i ampliant la col·lecció de DIBUIXETS i sempre, sempre... seran d'accés gratuït i lliure. 

Moltes gràcies
Només heu d'entrar per descobrir els dibuixets que van penjant. Ja en tenen un munt: animalets, caretes de carnaval, tardor, hivern, nadal... i més!

3 comentaris:

Sther ha dit...

Hola, no sé si em passa només a mi, però em diu que l'arxiu està danyat i no els deixa obrir :(

Idees Magistrals ha dit...

A mi se m'obre tot perfectament... Quin és l'arxiu que no et funciona??

Sther ha dit...

No puc obrir cap, en tots em surt el mateix missatge, ho he provat en un altre navegador, però passa el mateix. Ho provaré des de la feina a veure si funciona. Gràcies Estrella.