11 de març 2012

Arbres ametllers

Anna Sánchez ja fa un temps em va enviar aquesta proposta ideal per treballar durant la present estació:

Bon dia!!!

Em dic Anna i sóc mestra d'educació infantil; tutora de P4. Amb els nens i nenes estem elaborant uns arbrers ametllers preciosos i m'agradaria fer-vos arribar la proposta.

Tot va començar amb la idea de dibuixar uns arbres en DN-A3. Primer, ho van fer amb llapis per si s'equivocaven i, aleshores, ho van pintar amb una barreja de pintura marró, cola, una mena de palla i trossets de suro (d'aquells materials que utilitzes per guarnir el pessebre) i aigua. I abans que s'assequés la pintura li van tirar una miqueta més de palla i trossets esmicolats de suro com si salessin els arbrers.

La segona part de la feina consistia en elaborar les floretes de l'ametller. Encara estem en procés d'elaboració, i ho estem fet amb trossets en forma de quadrat de paper de seda blanc i rosa clar. La tècnica consisteix en tenir a l'abast un llapis i una barra de pegament. Aleshores, els petits agafen un trosset de paper de seda blanc i col·loquen el llapis just al mig per poder-lo arrugar i posar-li just en el mig el pegament per poder-lo enganxar en la branqueta de l'arbre. Es repeteix amb el paper de seda rosa i s'enganxa al mig del trosset blanc. I així succesivament. El resultat són uns meravellosos i vistosos arbres florits. Tots són diferents!!

Espero que us agradi la idea!!

Us felicito pel vostre blog!!!!

2 comentaris:

Ametlla ha dit...

M'encanta la idea dels ametllers. Em recorda molt al meu pare.

Joel Artigas ha dit...

A mi també m'ha agradat molt! Fantàstic per començar la primavera.