22 de gener 2012

Neva dins l'escola!

Fa un parell de cursos els alumnes de la meua classe van fer un núvol amb gotes de pluja. Aprofitant aquesta idea, enguany també els hem fet però aquesta vegada amb flocs de neu.

El procediment és el mateix, encara que aquesta vegada hem utilitzat més colors per pintar els núvols: blau, blanc i gris. Mentre uns pintaven el paper continu amb les esponges, els altres decoraven amb retoladors els flocs i els punxaven (es poden utiltizar els colors de l'hivern). Després intercanviaven les tasques.
Una vegada eixugats els núvols, es retallen i s'enganxen al sostre. Es posa fil de pescar als diferents flocs i es pengen dels núvols.
No sé si s'aprecia massa bé a les fotos, però bé, aquest és el resultat!
Supose que si hi ha més flocs de neu quedarà més vistós. Jo vaig tindre que repartir 19 entre 4 núvols, per això no es veuen massa. Però no està mal, no?

5 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

No està gens malament Estrella! Tot el contrari, és preciós com us ha quedat decorada l'aula. Dóna la sensació d'hivern, un recurs magnífic que també podem aprofitar per treballar les estacions de l'any.

Gràcies per compartir la teva experiència. Una abraçada.

Miren ha dit...

Me encanta la idea y me la copio para el año que viene. Chuñisima y se ve de maravilla. UN saludo Estrella.

Muntanyes de sorra fina ha dit...

Molt original la idea. M'apunto, també, la de formar un núvol amb moltes gotes.
M'agraden aquests treballs plàstics de cooperació.

Nerea

LaTuDón ha dit...

Està genial, Quina gran idea!!!

anna ha dit...

Molt bona idea!
Nosaltres hem decorat els suros del passadís utilitzant una tècnica semblant, quan tingui les fotos ja te les enviaré, a veure si t'agrada.
Una abraçada
Anna Alonso