02 de novembre 2011

Aprèn a crear recursos per a la PDI

En algunes escoles ja disposem de PDI i poc a poc cada vegada hi ha més mestres que han d'esbrinar com funciona. Molts s'apunten a cursets i altres intenten fer-ho pel seu compte. Una vegada ja saben engegar-la i utilitzar alguns dels recursos que disposem a la xarxa, és hora de començar a manipular el programari per crear els nostres propis recursos adequant-los a la realitat de l'aula.

Normalment el que s'utilitza més és el Smart Notebook 10. Doncs, companys/es, he fet un gran descobriment! Gràcies al bloc "Enlaces educativos" he trobat un curs complet de videotutorials. Són exemples pràctics que ajuden a elaborar els teus propis recursos i està explicat d'una manera molt clara i senzilla. Són uns vídeos ideals per aquells que els costa un poc això de la tecnologia, però també per aquells que volen aprofundir i traure el màxim partit a la seua PDI.

L'autora és Esther Llorca i a continuació deixe enllaçat com a mostra el primer tutorial:


Si us interessa, podeu accedir als altres vídeos:

A més, al mateix canal trobareu més vídeotutorials sobre altres eines: OpenOffice, instal·lació de fonts... Entra en "Videotutoriales para docentes" i descobreix-los.

10 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Molt bona! Encara tinc pendent de fer una entrada parlant de les pissarres digitals i proposant recursos i eines per a fer-les servir! Gràcies. Tot això ens és de molta utilitat!

Salutacions.

Laura ha dit...

Gràcies Estrellita!!! Ets "lomás" jijiji
T'he enviat un document de gran valia al mail (què serà serà...)

El Arco Iris Infantil ha dit...

Encantades de tindre la teua foto al nostre bloc de seguidors. I ens encanta aquesta entrada, et demane permis per poder publicarla al nostre bloc, estem aprenen a com funciona la pissarra. Salutacions de la nostra part.

Estrella ha dit...

Cap problema en que agafeu el que necessiteu. Ací estem per compartir!

Noelia Martín. ha dit...

¡Estrella muchas gracias por compartir tu descubrimiento!
Me va a venir de maravilla, puesto que este curso, soy coordinadora de un grupo de trabajo, en el que estamos descubriendo las posibilidades de la PDI en el aula.
Un saludo :)

Miren ha dit...

Hola: te he dejado un regalito en mi blog. Un saludo

Magda ha dit...

Hola guapa en el bloc dels Petits Infants hi tens un regalet.
Petons MUAAAAAAAA

Marta ha dit...

Hola Estrella! Sóc la Marta de Fent i desfent. Si et passes pel meu bloc¡g, també trobaràs una coseta per a tu.
Salutacions.

Fini ha dit...

Hola Estrella! Tienes un regalito en mi grimorio escolar. Besos!!

estrellita ha dit...

Estrella ja veig que tens el premi però de totes formes en el meu blog: esmaterialdeinfantil.blogspot.com també l'he compartit amb tu. Molts besets!!