02 d’octubre 2011

Guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2011

Aquest ha sigut un cap de setmana prou intens. M'hauria agradat informar-vos més sovint de les novetats que anaven sorgint però no he pogut per falta de temps i connexió... Ara que estic en casa tranquil·la, ja puc posar-vos al dia!

Aquest dissabte vaig acudir a l'acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2011 on aquest bloc va aconseguir, gràcies als vostres vots, ser finalista com a bloc personal en la categoria d'educació. Es va celebrar a La Seu d'Urgell, un lloc preciós per cert. I l'esdeveniment va ser guiat per una periodista valenciana, d'aquesta manera es va donar un accent diferent i familiar (almenys per a mi) a aquesta edició dels premis.
Idees Magistrals no va aconseguir cap guardó. Però estic molt contenta de ser finalista. Això ja és tot un premi!!
Després ens van convidar a un pica-pica al pati de la biblioteca del poble, un espai també molt bonic. Si voleu vore més fotos, intentaré penjar unes quantes a la pàgina del facebook.
Des d'aquest petit espai vull donar l'enhorabona a tots els guanyadors! Si els voleu conèixer, cliqueu el següent enllaç: Lliurats els Premis Blocs Catalunya 2011.

5 comentaris:

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison ha dit...

Enhorabona!!!!

Joel Artigas ha dit...

Felicitats! Això és per la bona feina que fas. Espero que això t'animi a seguir treballant com ho has fet fins ara!

Anònim ha dit...

Enhorabonaaaaaaaaaaaaaa (Eduard) es racó des PT

Muntanyes de sorra fina ha dit...

Enhorabona Estrella! El premi és l'experiència que has pogut viure!

Lídia ha dit...

Felicitats pel teu treeball!