27 de juliol 2011

Organitzant la classe

Segur que ja esteu pensant en el pròxim curs, igual que jo. Ens posem a buscar, com uns desesperats, tots els materials per organitzar l'aula. Ja sabeu, les típiques cartelleres que tenim tot el món: calendari, assistència, el temps, encarregats... Avui us porte unes recomanacions per fer-les o renovar-les!

Al bloc "Actividades para Educación Infantil" s'ha publicat una entrada amb una presentació d'un grup de treball d'Almeria amb un munt d'idees que podríem utilitzar:
Però el material que més m'agrada per penjar a les nostres classes és el que ens ofereix Jessica en el seu bloc "Qué hacemos hoy en el cole?" En ell podreu trobar de tot:

RACONS
NÚMEROS
Com ABECEDARI, el de Laura de "Ses meves feinetes":
I també els seus genials NÚMEROS amb rodolins:
Haveu vist quines artistes fent material de creació pròpia! Per accedir a cada material podeu anar clicant damunt de les imatges o dels títols. Ara només hem d'anar imprimint!

4 comentaris:

Adela ha dit...

Jo no sóc mestra, sóc mami, però m'encanta veure tot aquest material i de tant en tant aprofito alguna coseta per fer-la a casa. Felicitats pel blog!! és xulíssim!!!

Estrella ha dit...

Hola Adela i benvinguda!!

Cada volta hi ha més mares com tu que també aprofiten el material. És una alegria saber que no només l'utilitzen les mestres.

Gràcies!

Anònim ha dit...

M'agradaria saber si coneixeu alguna cançoneta o consigna d'estes de dues frases per a animar els nens a recollir.
En conec una en castellà 'a guardar, a guardar, cada cosa en su lugar', però m'agradaria en català.
Què? En feu servir alguna?
Moltes gràcies!

Estrella Vilar ha dit...

Bon dia,

jo conec aquella que diu:

"A recollir, a recollir,
que les joguines, que les joguines...
A recollir, a recollir,
que les joguines volen dormir!"

Te va bé?