14 d’abril 2011

Projecte "Tipus de textos"

Brichi Monferrer és una persona que admire molt. Fa temps que seguisc els seus àlbums picasa i sempre els tinc en compte. I ara tinc l'orgull de presentar-la com una col·laboradora més d'Idees Magistrals!

M'ha enviat un projecte molt interessant i complet que jo ja li havia tirat l'ullet, jeje.

Estrella moltes gràcies per deixar-me participar en el teu blog. (L'honor és meu!)
M'agradaria compartir l'últim projecte que estic fent amb els meus peques de 5 anys.
Per a reforçar la lecto-escriptura vaig pensar en fer un treball al voltant de les tipologies textuals i la veritat és que estan prou motivats i els resultats són fantàstics.
Espere que t'agrade
Una abraçada
Per visualitzar-lo, heu de clicar a la imatge. Us portarà al seu àlbumweb per poder descarregar-lo.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ho trobo perfecte per treballar a l'aula me podries enviar

gracies ÇMaria

cruella39@hotmail.com

Estrella ha dit...

Hola Maria,

aquest projecte no és meu, és de la Brichi, però es pot descarregar si tens el picasa instal·lat a l'ordinador. També pots deixar-li un comentari a Brichi en una de les imatges de l'àlbum.

Anònim ha dit...

M'ha encantat aquest treball; és fantàstic!
M'agradaria poder treballar-lo amb els meus alumnes el proper curs però no puc modificar res. Et dono la meva adreça per si fores tan amable d'enviarme'l.
pili.laura@hotmail.com

Idees Magistrals ha dit...

Com he descrit en el comentari anterior, aquest projecte no és meu i per tant no tinc l'original per enviar-lo. La seua autora es Brichi i es pot descarregar si accedeixes al picasa (clicant la imatge). Sempre pots descarregar-lo i després modificar-lo amb un editor d'imatges (paint, gimp, photoshop...). També podries intentar posar-te en contacte amb Brichi mitjançant un comentari en una de les imatges del projecte. Opcions en tens ;)