09 de març 2011

Feinetes nadalenques per P3

Sé que ja no és temps de nadal, però m'han arribat fa poc unes idees molt vistoses de la Sònia Martínez. I clar, no m'he pogut resistir a publicar-les! Sempre les podem utilitzar el curs que ve, no?

Hola Estrella!!!
Sòc la Sònia de l'escola Pi d'En Xandri de Sant Cugat del Vallès i m'agradaria compartir amb vosaltres algunes de les "feinetes" que fem a l'escola... Veuràs que t'envio "treballets" de diferents temes Nadal, Hivern, Tardor... algunes idees les he tret del teu blog i d'altres blogs que tu ens recomanes.
Aquestes primeres fotos són de la Postal de Nadal que vam fer el curs passat amb els nens/es de P3.
Vam demanar cartolines negres tallades 30x15 cm. aprox i les vam doblegar de manera que ens qudés una postal quadrada. Vam tallar paper guarro a quadrats d'uns 9cm i amb bales i pintura verda vam fer l'estampat com si fos un avet, arbre nadalenc, i després amb el divermàgic hi vam fer les boletes. Senzill però molt vistós.


Les últimes fotos són de la Tapa de l'àlbum del 1r trimestre amb nens/es de P3. Damunt d'un paper guarro vam fer un collage amb diferents papers de regal amb motius nadalenca i el vam enganxar damunt d'una cartolina granate.

Espero que t'agradin les feinetes i que a algú li puguin servir!!

Sònia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui he fet amb els meus nebots les postals de nadal amb bales i divermàgic... han quedat molt i molt be!! Gràcies per compartir-les!!