27 de febrer 2011

Concurs "X(p)rimenta" a Recerca en Acció

He rebut a la bústia aquesta notícia que pot ser us interesse. És un anunci que va dirigit a la comunitat educativa:

Sóc Valentina Caggiano. Visitant el teu bloc he cregut interessant enviar-te informació referent al concurs que organitzem des de Recerca en Acció: X(p)rimenta!

Busquem alumnes i professors que vulguin fer experiments interessants i que els filmin en vídeo. Els millors s’incorporaran al portal
www.recercaenaccio.cat i rebran un premi. Es concediran 8 premis diferents, dos per cada categoria (primària, secundària, batxillerat i cicles formatius) i seran tant pel professorat com pels alumnes i el centre educatiu (el més ben valorat). La data límit d’inscripció és el 30 de març i poden enviar els vídeos fins el 30 d’abril de 2011.

Volem donar la oportunitat als alumnes i professors de treballar junts, aproximar-se a la ciència i a la tecnologia, i a que ells mateixos aportin contingut al nostre portal. Tota la informació la trobareu en l’apartat del concurs en el portal.


Esperem que us animeu, tant vosaltres com els vostres alumnes.


1 comentari:

Laura Jiménez ha dit...

¡Hola!
Paso por aquí para invitarte a visitar mi blog y compartir contigo el premio de celebración de mis primeras 100.000 visitas, muchísimas de ellas llegan desde tu blog.
¡Gracias!
http://profequehacemoshoy.blogspot.com