09 de novembre 2010

El circ


Sempre m'ha agradat aquest tema, però mai l'he treballat amb els alumnes. Ara, mitjançant el facebook, em pregunten si tinc alguna cosa. He estat buscant per internet i he trobat webs interessants on donen moltes idees. La veritat és que si vols aprendre sobre el circ, pots enfocar-ho de mil maneres diferents. Així que us deixe el que he trobat per a que us pugueu inspirar:
Penseu que hi ha molts tipus de circ: des dels més tradicionals fins als de carrer i, fins i tot, aquells que no utilitzen animals, com és el Cirque du Soleil, que personalment m'encanta!


Així que, Eva, tens un munt de possibilitats. Espere que ho pugues aprofitar tot i que els teus alumnes s'ho passen d'allò més bé!

3 comentaris:

Verónica ha dit...

¡Espectacular! A ver si se dejan caer por Burriana algún día... jajajaja

Un planeta de manualitats ha dit...

Quina meravella el Cirque du Solieil!
Per cert! molt interesant els recursos per treballar el circ, és un tema amb moltes possibilitats per treballar amb els nens i nenes.

Maria

Anònim ha dit...

hola la meva classe ha vist une espectacle molt interessant intitulat "el circ deja vu". Pels nens de 4 a 100 anys, molt divertit i molt emocionant a veure i a reveure per la compania la baldufa

el txi