08 de novembre 2009

Treballem "La Castanyada" 2

Amb prou de retard, per fi podeu vore acabat el dossier que van realitzar els meus alumnes de P4 durant les dues setmanes prèvies a la Castanyada. Falta penjar els originals que hi ha al final de l'àlbum; com els va preparar la meua paral·lela, de moment no els tinc. Se'ls demanaré i també els penjaré quan puga.


Dossier "La Castanyada" (P4) - Exemple

4 comentaris:

Diana ha dit...

Quin dossier més xuloooo! Si és que sou unes artistes, felicitats!
M'ha fet gràcia, perquè jo quan corregeixo també poso les caretes contentes o tristes. És molt visual pels nens i nenes d'Infantil!

conchitin ha dit...

mas vale tarde que nunca jejejjeee
segun se mire asi ya lo tenemos parael año que biene jejej
mucholo gracias

RosaiDavid ha dit...

Està súper bé, algú en té un de P3 i de P5, estaria bé poder-ne veure d'altres. M'agradaria saber com ho puc guardar per utilitzar-ho el curs que ve amb els meus alumnes. Gràcies pel vostre treball tant ben fet.

Estrella ha dit...

De moment no conec ningú que tinga de P3 i P5. Ha sigut una idea que va sorgir enguany. Si en faig per als altres nivells, no dubtes que els penjaré ;)
Per descarregar el de P4 has d'entrar a l'enllaç "Dossier La Castanyada (P4) - Exemple". Allí hi ha una opció per descarregar. És més fàcil si tens instal·lat a l'ordinador el picasa. De totes formes podràs baixar-te els originals pròximament quan els penge.