23 de juny 2009

Últim dia de curs!

Estimats xiquets/es, ja podeu DISFRUTAR DE L'ESTIU!!

Al cicle d'Educació Infantil, aquests últims dies de curs els hem celebrat d'allò més. Per un costat vam tindre la Festa de l'Aigua i per l'altre un bon esmorzar que no podia faltar!

A la presentació es poden vore algunes de les proves de la Festa i de l'esmorzar popular de P3.


Als mestres encara ens queden uns dies per tindre vacances. Aprofitarem per començar a preparar el curs vinent, que poc temps tindrem en setembre!

3 comentaris:

Diana ha dit...

Quina pena... Jo ahir estava que no m'ho creia, no semblava l'últim dia... Però ara és real.. Ja ens calen vacances a tots però es que els hi agafes un carinyu... Molt bona festa eh.. Nosaltres també varem tenir la nostra i van gaudir d'alló més! Bon estiu a tothom!!

Is@Hz ha dit...

Jo em poso molt nostàlgica el dia final de curs, però aquest any encara més pels profes que han de marxar amb qui he creat vincles afectius molt forts. Snif, snif.

Estrella ha dit...

La veritat és que sí que fa pena... L'any que ve segurament no estaré en aquesta escola i tiraré a faltar tant als alumnes com a molts companys/es. Però pense que també me'n porte noves amistats i grans experiències. Hem de pensar en positiu!!