24 de maig 2009

Les mares també tenen blocs amb molt bones idees!

Sí, un nou descobriment. Avui he rebut un mail a la bústia de noves idees d'una mare que col·labora a l'escola dels seus fills fent un munt de manualitats genials. I a més té un bloc on publica tots els seus treballs. Però millor que jo, deixem que ella ens ho explique:


Bon dia, Estrella:


He donat amb el teu bloc seguint la pista per altres de la mateixa temàtica plàstica-educativa, que és allò que més m’interessa actualment. M’ha sorprès agradablement. Pensava que ja estava al cas dels blogs interessants, però afortunadament encara en queden molts racons a la xarxa per explorar.

Si tens una estoneta passat pel meu: http://recreodecolores.blogspot.com . Espero que alguna cosa en puguis aprofitar. Hores d’ara estic a la reraguarda del centre educatiu on estudien els meus fills col·laborant tot el que puc, mentre espero que m’avisin per les substitucions de secundària, que van més a poc a poc del que m’imaginava. Moltes de les entrades són el resultat o els preparatoris de les meves col·laboracions.


Enhorabona pel teu blog, una abraçada.


Is@Hz.He fet una selecció de les manualitats que més m'han agradat i que podeu trobar al "re-creo de colores". No deixeu de visitar-lo i enhorabona a la creadora!

3 comentaris:

Is@Hz ha dit...

Moltíssimes gràcies Estrella. L'INTERCANVI CONTINUA!!!

Diana ha dit...

Woooow quina currada!!! L'arbre de nadal és auténtic!! M'apunto aquesta pàgina!!

Anònim ha dit...

una labor straordinaria donde hay puesta mucho cariño y amor hacia los niños.Besos Vicky